okładka

Technologia przetwórstwa mięsa

Olszewski, Adam, Wydawnictwa Naukowo-Techniczne

Rok wydania: 2002.

Mięso technologia., Mięso technologia podręcznik dla szkół zawodowych., Podręcznik

dostępne:

1 z 1

Autor
Olszewski, Adam
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Tytuł
Technologia przetwórstwa mięsa
ISBN
83-204-2720-7 : zł 46
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Rok wydania
2002.
Objętość
363, [1] s., [24] s. tabl. :
Rozmiary
24 cm.
UKD
637.5(075.3.053.7)
637.5(075.3.053.7)
Hasła przedmiotowe
Mięso technologia.
Mięso technologia podręcznik dla szkół zawodowych.
Podręcznik
Informacje dodatkowe
Bibliogr. przy rozdz. Bibliogr. przy rozdz.
Bibliogr. przy rozdz.
Do nauczania zawodu rzeźnik-wędliniarz na poziomie zasadniczej szkoły zawodowej.
Do nauczania zawodu rzeźnik-wędliniarz na poziomie zasadniczej szkoły zawodowej.
020
%a 8320427207
080
%a 637.5(075.3.053.7)
080
%a 637.5(075.3.053.7)
100
%a Olszewski, Adam
245
%a Technologia przetwórstwa mięsa /
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, %c 2002.
300
%a 363, [1] s., [24] s. tabl. : %b il. (w tym kolor.), mapy ;%b il. (w tym kolor.), mapy ;%b il. (w tym kolor.), mapy ; %c 24 cm.
504
%a Bibliogr. przy rozdz.%a Bibliogr. przy rozdz.
504
%a Bibliogr. przy rozdz.
521
%a Do nauczania zawodu rzeźnik-wędliniarz na poziomie zasadniczej szkoły zawodowej.
521
%a Do nauczania zawodu rzeźnik-wędliniarz na poziomie zasadniczej szkoły zawodowej.
650
%a Mięso %x technologia.
650
%a Mięso %v podręcznik dla szkół zawodowych. %x technologia
655
%a Podręcznik
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
920
%a 83-204-2720-7 : zł 46

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 3481
Sygnatura: 637
Status: Do czytelni